Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft δημιουργεί τη νέα γενιά game developers μέσω του Xbox Academy

*
Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Academy, ένα νέο, δωρεάν tutorial για την ανάπτυξη video games, σκοπός του οποίου είναι να αποτελέσει έμπνευση για την επόμενη γενιά δημιουργών παιχνιδιών, παρέχοντάς τους αναλυτικές πληροφορίες για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη.

Το δωρεάν, ψηφιακό workshop θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και θα είναι ένα από τα πολλά, εικονικά workshops που θα προσφέρει η Microsoft, σε μια προσπάθειά της να εμπνέυσει και να βοηθήσει πελάτες, μικρές εταιρείες και κοινότητες, μέσω της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας.


Την εκπόνηση του project έχουν αναλάβει η East London Arts and Music (ELAM), η Games London και η Playground Games. Το εικονικό workshop θα εισάγει τους μαθητές στις αρχές του σχεδιασμού παιχνιδιών, διαδικασία που περιλαμβάνει μια παρουσίαση της Playground Games όσον αφορά το πως προσεγγίζει τον συγκεκριμένο τομέα, για να δημιουργήσει επιτυχημένα παιχνίδια, όπως η σειρά Forza Horizon.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν επίσης περισσότερα για τη διαδικασία ανάπτυξης παιχνιδιών αλλά και εργαλεία όπως η Unity Engine.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε, αν ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να σπεύσετε στην επίσημη ιστοσελίδα να δηλώσετε συμμετοχή για ένα από τα τέσσερα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν από 12 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2020. Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να είστε άνω των 16 ετών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*